Min bokhylla är hel ;)

En bra sak som vi märkte när pappa kom hem var att vi inte behövde slå sönder min gamla bokhylla... Vi fick ut den genom fönstret;) Så den förblev hel.

Idag har jag (efter att vi hade fått bort min gamla bokhylla) ställt dit min nya byrå från IKEA :) Det blev riktigt fint om jag får säga det själv, och det får jag x) Haha. Nu är iaf min säng full med saker som har varit i min bokhylla så jag kan inte sova där i natt... MEN då sa syrran att jag kunde ju sova med henne i hennes dubbelsäng, det svarade jag ja till och syrran blev nog lite förvånad^^ Och mamma tycker att det är roligt att vi ska sova tillsammans en natt, hon skrattar lite varje gång vi nämner det :)

Efter middagen idag for jag ut och cyklade med Pia, jag cyklade en mil och det tkr jag är ganska duktigt för att vara så lat som jag :P Men Pia blev ganska så utmattad så när vi for upp till farmor och farfar igen så låg hon bara i sin bädd fastän vi frestade henne med hundgodis^^ 

Uppe hos farmor och farfar åt vi jordgubbar och glass^^ mums :)

Imorgon hade jag tänkt klippa gräset här hemma, om gräset är torrt, det har regnat nu på kvällen men jag hoppas att det hinner torka :)

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer... Kommer kanske nån bild på hur det ser ut i mitt rum lite senare när jag har fått bort alla saker som inte ska vara framme :) 

MALM byrå i ek :)

I Onsdags for Syrran, Karin, Mamma och Ingela till IKEA och handlade massa grejer :)

De handlade bl.a en byrå åt mig som ser ut såhär:

MALM byrå i ek :)

Det kommer nog bli fint i mitt rum med den :) Men för att den ska rymmas måste vi riva bokhyllan som pappa har byggt. För den går inte att få ut ur mitt rum annars =/

Det blev ett kort inlägg, jag vet. Men orkar inte skriva just nu^^

Städning

Idag hade jag tänkt städa mitt rum för.... det är kaos igen^^ Min garderob skulle också behöva städas men jag vet inte om jag orkar det idag.. =/  Men att städa mitt rum brukar inte vara så jobbigt när jag väl börjar. För det är ju inte så stort och om man lyssnar på musik samtidigt blir det mycket roligare :) Och i mitt rum syns det ett tydligt resultat efter att jag har städat ;P Så det blir lite småkul ändå x)

Orkar inte

Det blev ett långt inlägg och jag orkar inte kolla om jag har stavat fel nånstans eller nåt sånt :P Det får ni överleva :)

Martins stuga och PDOL :)

Måste ju hålla vad jag har lovat och skriva vad som har hänt de senaste dagarna x) Tyvärr har jag inte några bilder, hoppas på att få några från stugan av Emma och några från PDOL av Amanda. Så bilder kommer förhoppningsvis sen :)

Måndag 20/7: Min familj hade just bestämt att vi skulle fara till min morbror och ha en liten mini semester där. Bara ett litet tag efter det fick jag ett sms från Martin som undrade om jag gjorde nåt speciellt imorgon (tisdag) kväll.... Just då hade vi ju bestämt att fara bort, men efter ett tag kom det iaf fram att han och några kompisar skulle fara ut på stugan och vara där tisdag kväll till torsdag. Så jag frågade mamma och hoppades på det bästa och... Jag fick! :D

Egentligen borde jag ju ha packat måndag kväll, eller iaf börjat packa, men det gjorde jag inte. jag sparade allt till tisdag morgon istället><



Tisdag 21/7: På morgonen (morgonen för mig) började jag då packa och det gick ju ganska fort ändå, skulle ju inte vara borta så länge. Sen åt vi lunch och jag vet inte riktigt vad vi gjorde sen men vi startade iaf efter ett tag. Så då blev det en ganska seg bilresa eftersom vi drog huvagnen. Men tillslut var jag iaf framme hos Martin och då var kl ca 3 (tror jag x)

Hos Martin lyssnade vi på musik i hans rum, dunk-dunk musik som jag brukar säga, haha. Men det är ju så härligt att lyssna på musik i hans rum eftersom han har 4 stora högtalare + en bas låda (Tror jag att det är?) Haha det är iaf jättebra ljud där inne. :) Sen lagade vi mat, vi kokade potatis och stekte fläsk och det gick ju... bra :P Sen var det bara att vänta tills klockan blev 8 så att vi skulle hämta upp dom andra och fara til stugan. Så vi lyssnade på ännu mer musik och typ bara slappade.

Klockan närmade sig 8 så vi packade in våra saker i bilen och for iväg för att hämta de andra. Först hämtade vi Tobbe, sen Linus och sen (den tjej som jag var med, skrattade och flummade med på stugan) Emma.

Om jag inte minns helt fel så började vi med att bädda i "Rövarkulan" där vi sov :) Sen på kvällen när det blev vindstilla på havet for vi ut med båten och åkte vattenskidor :P Eller Martin, Linus och Emma åkte^^ Jag och Tobbe lämnade aldrig båten>< Efter det bastade vi väl? Ja, som ni märker så håller jag inte riktigt koll på dagarna men vi bastade 2 gånger och jag tror att första gången var första kvällen :) Lite senare på kvällen (Kanske vid 12 tiden eller?) åt vi pepparsåsmackor, mums :) Vad gjorde vi sen? Hmm... Vi satt typ och pratade och skrattade tills vi gick ut i rövarkulan för att sova :)



Onsdag 22/7: Vi pratade, skrattade, flummade... Spelade beach volley och jag och Emma vann hela tiden på... vad sa vi? Ärlighet och för att i var gladast ;P Haha sen åkte Martin en bob bakom båten :P Dom har svetsat den så att den är högre och har en sak under så att den går att dra efter båt :)

Sen satte vi fast en 4 hästars motor på en liten båt och körde med den bara et liten bit utanför bryggan. Martin och Tobbe körde mest men jag och Emma for också ut en sväng, och kul var det :) Sen när Martin och Tobbe körde igen blev det ett jätteroligt ljud och sen var motorn på botten, haha. Men mindre kul var det ju när vi skulle dyka efter den, eftersom det var 2-3 meter djupt och det var dy i botten så man såg inte så bra. Jag dök aldrig men de andra dök och tillslut hittade Emma motorn så hon fäste ett snöre vid den och dom drog upp motorn.

På kvällen spelade vi fiskspelet och efter att killarna fuskade gick jag och Emma ihop till ett lag men... vi förlorade ändå>< Eller egentligen vet jag inte vem som vann men... Jag och Emma vann väl då också för att vi var gladast och skrattade mest^^ Haha det var ju mycket mer som hände under onsdagen men orkar inte skriva allt :P Vi hade jättekul iaf :)



Torsdag 23/7: Vi låg kvar i sängarna lääänge, sen åt vi frukost innan jag fick ett sms av syrran där det stod att dom var på väg att hämta mig :( Jag hade kunnat stanna där länge till, det var som kul :) Men iaf jag for då hem lite senare men innan det hann vi ut en sväng till med båten, vi bara körde omkring x) 

Sen när jag for därifrån for vi till min morbror och vi for till en liten sjö där stekte vi mat och fiskade lite innan vi for tillbaka till huset igen. jag har ju fått en ny kusin för några dagar sen så vi for och kollade på henne också :) Det blev en liten Elvira och hon var jättesöt.
 

Fredag 24/7: Kom hem från Piteå ca kl 1 så då hjälpte jag till att stöka ut allt från husvagnen sen packade jag upp mina kläder som jag hade haft med mig. Sen var det bara att packa och göra sig i ordning för att fara på PDOL med Amanda. Det kändes gode segt att fara tillbaka till Piteå men vi hade kul :) Vi åkte några karuseller och såg lite av BWO (Jag tycker inte att dom är bra såg dom bara för att) sen såg vi såklart Dead By April och dom var jättebra :) Och vi stod långt fram så vi såg bra, men det var trångt. (Kort kommer sen) Sen såg vi lite av Hammerfall innan vi for hem. Och en sak som är lite kul är att när vi gick för att se BWO gick vi förbi Hammerfall som gick på bara lite höger om oss :P Haha 



Lördag 25/7: Vi kom hem från PDOL halv 3 på nattan (alltså lördag x) Jag och Amanda var vaken till kl 6 på morgonen och vi somnade inte för att vi var trötta utan för att vi tänkte att vi måste sova för att orka nästa dag. Så vi somnade tillslut iaf :) Sen steg vi upp när kl var 2 tror jag åsså gick vi in och åt lite, satt lite vid datorn och sen kom mamma och hämtade mig. jag har iaf haft det jättebra dom senaste dagarna :)
 


Mycket har hänt...

Ska sätta mig imorgon och skriva vad som har hänt den senaste tiden. Det har varit så mycket så jag har inte hunnit skriva nåt än. Men imorgon kommer (förhoppningsvis) både text och bilder x)

Blev ett jättekort inlägg, jag vet. Men jag orkar inte sitta vid datorn nu, så det kommer imorgon :)

Dvärg?

Vilken dvärg passar bäst in på mig?

Trötter?                                                                      Toker?


Blyger?                                                      Butter?
 



Glader?                                                         Prosit?



Kloker?

Hade tråkigt det är därför jag gjorde det här inlägget, men de sju dvärgarna är ju som gulliga. Hehe

Huvudvärk... Nej tack

Igår hade jag huvudvärk på eftermiddagen och på kvällen, blev masserad av mamma 2 gånger och låg på spikmattan innan jag somnade. Men idag har jag ändå en jättejobbig huvudvärk som gör så att jag blir ganska yr =/ Jobbigt

Men nu ska jag inte bara skriva om tråkiga saker... Men kommer inte på nåt som är kul just nu, haha.

Jag vill att One Tree Hill ska börja om... Det är som kul att vänta på nåt speciellt under veckan. Annars är det som inget program som jag följer. Och om det är nåt som jag vill se så glömmer jag alltid bort tiden... Ganska klantigt, jag vet.

Ååh jag vet inte vad jag ska skriva om=/ Några förslag?

Musik<3

Så är det bara. Jag är beroende av musik!
Jag lyssnar ofta på musik flera timmar per dag... Det är ju som så bra och avslappnande ibland. Om man inte vill tänka på nånting ska man ju lyssna på hög musik och koncentrera sig på texten :P

En text som jag gillar (vet inte riktigt varför, och kan inte förklara, men det har med ett minne att göra)

[Voice in the Tower] (Jag)
You have come the long way through ages
to bring me the seven parts of the seal.
So now throw it over the walls of the tower.
Throw the seal!

[Pope] (Vera)
But first Godfather, what about the prophecy? What
about your reward: The ultimate illumination, the
gnosis and the power to defend your kingdom on
earth with a strong hand? What about the prophecy?

Och senare i låten:

[Jakob] (Vivvi)
Oh, how could the stranger steal the seal away?
Was it my fault? Or was it no one's fault at all?

(Avantasia - The tower)


Hemma :)

Det blev en dag längre än vad som var bestämt från början. Det var ju tänkt att jag skulle hem lördag mitt på dagen nån gång. Men jag fick stanna till idag istället :)

Igår var vi och fiskade, då fick jag och Veronica en gädda var som vi sparade + att jag fick en ganska stor abborre som vi också sparade, och rensade när vi kom tillbaka till stugan igen.

Annars har vi bara pratat, sett film, fiskat (ännu mer), paddlat kanot i ån med mera. Det har varit helt underbart helt enkelt :)

Idag ska nog jag och syrran måla underspikningen till garaget. Vi har nämligen spikat upp plankor på garaget och ska måla om det. Det kommer bli jättebra tror jag :)

Sista inlägget....

... innan jag far på konsert. Ja, så blir det nog. Ska nog snart äta och efter det ska jag bara duscha och så innan vi far. Jag måste packa klart för att fara till stugan också, men det hinner jag nog :D




Mina nya högtalare :D

Blev ett kort inlägg men skitsamma.
Får väl säga hejdå nu för jag är ju borta ett tag><
Hejdå!<3


Ååh :(

Jag får inte stanna på stugan längre än till lördag mitt på dan :( Jag vill stanna längre för jag älskar att vara där och hemma har jag så tråkigt för att jag inte har nåt att göra :( Men jag måste fara hem då :( Så jag får helt enkelt ta och överleva det också.

Nästa vecka ska vi nog fara på semester med husvagnen nånstans nån dag^^ Så det kommer ju bli roligt. Och nästa fredag ska jag och Amanda på PDOL och se Dead By April :D Det kommer också bli kul :P

Det här blev ett tråkig inlägg men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva utan att göra er uttråkade^^
Men om ni är uttråkade får ni säga till så ska jag ändra på mig><

Vi ska försöka få Rulle (Vårat flasklamm) att sluta dricka från flaska och klara av att dricka från en skål istället... Jag ska snart gå och värma mjölk och he det i en skål så får vi se sen om Rulle dricker. Jag tror faktiskt att han borde kunna göra det nu. Han är ju ändå ganska gammal. Och det blir gode mycket enklare om han kan dricka så, för då slipper man sitta och hålla i flaskan hela tiden kl 10 varje kväll... Det skulle vara skönt att slippa det och att man istället bara kan värma mjölk och ställa in det i hans lilla hörn åsså kan han dricka själv...

Laudamus/sommarstuga

Imorgon blir det att fara och se Laudamus kl 19.00 och efter det ska jag följa Victoria och Veronica till deras sommarstuga :D Det är som roligt att dom vill att jag ska följa och att dom tycker att det blir lite tråkigt att vara där om inte jag är där :P Men vi kommer nog ha väldigt roligt. Och vi har ju våran egna lilla stuga som vi sover i^^ Så där kan det leva om ganska mycket ibland om vi får för oss att vi ska sjunga opera eller göra nåt liknande så att det låter mycket... Så det är nog ganska tur att vi har en egen stuga att sova i^^ Sen blir det väl att fara ut i båt och fiska, det brukar vi alltid göra när jag är där>< Jag ska då ta med mig fiskegrejer så att jag kan fiska... Förra gången jag var där var ju just när isen hade försvunnit, och då fick vi inte så många fiskar... Eller för att vara ärlig så fick jag EN fisk och nån mer fick vi inte^^ Men vi var glada ändå :D Det är inte säkert än hur länge jag ska stanna där har inte pratat klart om det med mamma och pappa, men Victoria, Veronica och deras familj ska iaf vara kvar där tills på söndag eller måndag... Så jag vet inte riktigt hur länge jag kommer vara borta men det kommer bli ett tag iaf. Men det ska bli kul att göra nåt annat än bara vara hemma. Men jag hinner ju blogga imorgon och sen bloggar jag igen när jag kommer hem igen... När det nu blir^^ Okej, nu ska jag sluta skiva om det här... Känns som att det blev ett långt och tråkigt inlägg som ni måste läsa... Men jag sitter och lyssnar på musik och skriver det här och orden bara kommer... Sorry om ni är uttråkade^^ 


Sorry...

Jag hade tänkt skriva ett inlägg igår när jag kom hem men jag hade så ont i huvudet så jag ville inte sitta vid datorn.. =/ Jag låg på spikmattan i 40 minuter innan jag försökte sova och då var kl 11 (VÄLDIGT tidigt för att vara jag :O ) Men efter att ha legat på spikmattan hade jag inte ont i huvudet så då kunde jag somna iaf :P Sen tänkte jag skriva på morgonen men då klippte jag gräset här hemma ett tag efter det åt jag lunch, hemma gjort rabarberkräm... Mums! Sen efter lunchen for jag upp till farmor och putsade alla fönster i uterummet. Det tog inte så lång tid som jag trodde att det skulle ta och fint blev det! Sen när jag kom hem klippte jag klart allt gräs här hemma och jag är just klar :D Känns skönt att ha det gjort.

Ikväll hoppas jag iaf att jag inte har ont i huvudet så att jag kan skriva mer :D

Skellefteå...

Jag har ju varit i skellefteå och shoppat idag men jag hittade inte så mycket som jag hade hoppats på att hitta... =/ Men kläderna jag hittade var iaf en snygg vit topp, en bh och en svart typ av tröja med korta ärmar... Lite svårt att förklara eftersom den är ganska konstig :P Haha men ganska snygg ändå. Sen hittade jag även ett ganska enkelt guld (fejk) halsband på glitter.

Några minuter innan vi skulle gå till bussen kom jag på att jag inte hade köpt några högtalare till datorn :O Så jag sprang ner på claes olsons och köpte högtalare med baslåda, som inte kostade så jätte mycket ändå så det är bara att hoppas att dom är bra :) 

Nu ska jag gå och vara lite social men jag skriver nog mer ikväll när jag kommer hem. Då kanske det även kommer upp några bilder x) Ha det bra!

Kvarnfest x)

Jaa... Idag var jag på kvarnfest. Det var riktigt kul att va där, var mest med Amanda men höll Hedvig och Erika sällskap när dom stod vid pilkastningen x) Jag och Amanda gick mest bara runt... Vi gjorde egentligen inte så mycket xP



Bild från kvarnfesten><

Nu sitter jag och lyssnar på musik och gör ingenting =/ Men vet inte vad jag ska göra... Kanske plocka ihop lite kläder i mitt rum... Det är kaos som vanligt^^

Imorgon ska jag till Skellefteå och shoppa och jag hoppas verkligen att jag hittar massor med fina kläder! Det lär ni ju märka isåfall... :P

Fredag? Lördag? Söndag?

Under sommarlovet har jag helt haft borta dagarna... Men nu efter att ha tänkt efter vet jag faktiskt att det är söndag. Men när dom vanliga rutinerna är borta (som att gå i skolan t.ex.) glömmer iaf jag bort vilken dag det är hela tiden. Måste alltid tänka efter eller kolla i kalendern för säkerhets skull. Och varför blir det så egentligen? För att jag har SOMMARLOV och vill inte tänka så mycket hela tiden. Fast man måste ju tänka ibland men man behöver ju inte veta vilken dag det är hela tiden så länge man inte ska göra nåt speciellt nån dag><

Men nu ska jag gå och hjälpa pappa och brorsan men en grej. Hejs

Jaa... Blev inte så glad på min moppe lite senare...

Förklaring: Jag skulle som sagt prova köra min moppe nu när den var lagad så jag for iväg på moppen, vände vid kraftlenja (Kommer inte på vad det heter på ren svenska) som är några kilometer bort. Men när jag då skulle fara hemmåt igen dog den. Jag blev lite irriterad, startade den igen men den dog när jag skulle iväg =/ Jag försökte och försökte och försökte men det gick inte. Så jag steg av moppen, tog av mig jackan och började traska hemmåt med moppen. Jag var JÄTTEARG! När jag hade kommit ända hem och fram till familjen som satt ute vid eldstaden sa jag bara "Nu säljer vi den här skiten och köper en ny istället!" Ja, jag var arg och trött. Sen sa jag också som förklaring på varför jag inte lämnade moppen och bara gick hem själv var "Om jag hade lämnat moppen där hade jag aldrig hämtat tillbaka den igen". Men efter några försök på gården fick jag igång den, OCH tog mig iväg så ikväll har jag kört ganska mycket och den är inte lika hatat längre. Men den är ful! Haha

Moppe!<3

Min moppe har ju som sagt haft punka på bakdäcket.... Men nu har pappa och brorsan lagat det! :D Så nu måste jag börja köra mer så att jag blir bättre på det där men kopplingen... =/ Hmm... Det går som bra när jag startar, jag kommer fort upp i hög fart och så... Det är när jag ska stanna det brukar bli lite problematiskt, haha. Jag måste bli bättre på det^^

Vad ska man göra...?

Ja, nu är klockan snart 2.... Vad ska man göra? Jag är inte ens trött=/ Och vet inte vad jag ska skriva här^^ Haha
Men... Ikväll har jag varit data-nörd och läst massa bloggar och klickat runt massa på internet... Ganska kul ibland><
men orkar inte skriva mer, skriver mer imorgon. Godnatt!<3

Invigning!

Idag har jag varit på invigning av Glommershus^^ Det var lite segt i början när dom bara pratade om olika byggen och så men sen när Anders pratade och man fick äta lite, då var det bättre^^

Jag fick den här snygga t-shirten (storlek L herr storlek) och den här kepsen^^ Haha
  
På T-shirten står det Glommershus och på kepsen står det Termoträ. Min storkek va? ;P

Godzilla :P

Jag satt och såg Godzilla ett tag igår. (Missade första timmen annars såg jag hela)
 
Den är ju ganska bra och iaf jag sitter ju och hoppas genom hela filmen att dom ska hitta och lyckas döda Godzilla (Och sen hans? ungar) Men i slutet när han sitter fast på bron och flygplanen kör runt och skjuter på han.... Då tycker jag som ändå synd om honom =/  Fastän han ska föreställa ett stort hemskt monster, haha. För i slutet ville han ju bara hämnas för att dom dödade hans ungar... Men aja enligt mig är det en ganska bra film iaf^^

Skurning och boning

Idag steg jag upp kl 8 (Steg upp direkt när mobilens alarm gick igång för annars hade jag inte tagit mig ur sängen^^) sen åt jag frukost som bestod av en hårdmacka och två glas mjölk, för lite? Jag klarar mig på det iaf :P Sen tog jag mig en snabbdusch innan jag for upp till farmor och farfar för att hjälpa farmor att bona deras köks- och tvättstuge golv. 

När man ska bona golv måste man va noga att skura först. Så jag har gått omkring på knä mycket och skurat för hand, jag har haft en borste som jag har borstat hela golvet med också... Jobbigt! Åsså måste man få bort medlet som man tvättade golvet med först så då måste man fara med bara vatten en vända till! =/

Det som är bra med att va hos farmor och farfar är att man får äta mycket. (inte bara mat) Haha men gott är det ;P

Senare idag ska jag laga mat åt dom som har jobbat idag^^ Men det blir inget avancerat bara makaroner med fläsk och korv... Men det är mat iaf :D Vet inte om jag ska göra fullkornsmakaroner som syrran vill, lr vanliga som (tror jag) alla andra vill ha...><

Ensam hemma....

Idag kommer jag va ensam hemma tills dom andra har slutat jobba. Och då tänkte jag att jag skulle vara lite duktig och klippa gräset idag, men då ser jag att det är pyspunka på ena bakdäcket på gräsklippartraktorn. Jag blev gode arg eftersom det var det när jag klippte delar av gräsmattan i förrgår också, men då pumpade vi upp däcket igen och jag kunde fortsätta köra. Men idag bara för att jag är ensam hemma så går ingenting som jag vill =/  Så jag får helt enkelt göra nåt annat istället. 

Funderar på om jag ska va så duktig att städa min högra garderob där det är total kaos :P Haha tror jag ska göra det, behövs verkligen. 


Amanda fick som hon ville :)

Jag visste inte vad min blogg skulle heta men jag skulle gärna vilja ha en eftersom jag annars bara skriver allt på bdb. Så jag frågade vad min blogg skulle heta och Amanda kom med förslaget elinpataket.blogg.se och som ni märker var de det namnet jag valde att använda x)

(Karin du måste hjälpa mig med designen sen!<3)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0