Huvudvärk

Idag fick jag så ont i huvudet på skolan så att pappa hämtade mig efter lunch. Men dom viktigaste lektionerna var på förmiddagen så det gör inte så mycket att jag missade eftermiddagen. Däremot måste jag göra ganska mycket engelska hemma för att hinna göra det klart tills nästa vecka.


Jaoi baoi!

Strax efter kl 7 skulle jag, Malin, mamma och Jenny ut och gå (Jag och Jenny sparkade) Sen gjorde jag en"Anja" på vägen enligt Jenny. Jag halkade i alla fall och landade på sparkens ena meda och oj så ont det gjorde! 

Fick en bula på mitt ena knä och vänster skinka är öm och kommer nog få ett blåmärke där... Men men så går det när man är klantig... 


Bokrecension

Idag var det lite segt på skolan. Efter lunch hade jag ingen lektion förens kl 14.30. Före det hade vi håla och sen idrott och idrotten kan/får jag inte vara med på tyvärr.

Nu när jag kom hem har jag skrivit en bokrecension och mailat in det till min lärare så slipper jag tänka på det sen, fastän det inte är satt något datum för när den ska vara inlämnad. 

Boken som jag skrev recensionen om var en ganska bra bok och det var lätt att tänka tankar kring vad den handlar om.

Måndag

Nu har jag pluggat lite kemi och det gick bra. Läste bara igenom det en gång och konstaterade att jag kan allt sen förra året så då orkade jag inte läsa igenom det nåt mer><

Efter det tänkte jag försöka skriva en musikuppgift som vi har till nästa måndag. Jag valde en låt men vet inte riktigt hur man ska tolka den så måste komma på det innan jag kan börja skriva det seriösa.

Nu kom mamma med lite "vitaminer" som bestod av en godis. men det var tur att hon anväde ordet vitaminer för då kom jag på att jag hade glömt att ta mina vitaminer idag till middan. Så nu brusar tabletten i ett glas med vatten här bredvid :)


Tvivlar nån på att det är apelsinsmak och C-vitaminer i det här fastän det är mest B-vitamin?
(lite suddig bild eftersom det var för mörkt så gick bara att ta med blixt eller utan så det blev utan eftersom det bara blev vitt med blixten.)


Lalala...

Hatar att man måste komma på rubriker till varenda inlägg, jag kommer inte på nåt nu så... det får bli sådär :)

Nu har jag ganska nyligt kommit hem från skolan och jag blev förvånad när jag kom hem och ingen annan va hemma för det brukar det alltid vara. Men efter ett tag hade jag i alla fall räknat ut var alla är och ungefär när dom kommer vara hemma. Mamma jobbar till kl 17 idag så middagen blir lite senare än vanligt idag.

Efter middagen måste jag läsa lite i kemiboken eftersom vi har prov imorgon... Men det vi har prov på hade vi förra året och då fick jag mvg, kommer nästan ihåg allt därifrån så det blir nog inga problem med provet imorgon. Känner då ingen panik över att hinna plugga massor ikväll i alla fall, bara jag hinner läsa igenom det
1-2 gånger och kollar så att jag kan frågorna till så är det lugnt.


Ny skola

Att börja på en ny skola nu när man går 9:an kändes verkligen inte frestande men fanns inget annat alternativ då högstadiet på den gamla skolan lades ner. Ingen av skolorna som fanns som alternativ kändes riktigt bra egentligen men valde den som kändes bättre.

Nu känns det riktigt bra att gå på den nya skolan. Maten är mycket sämre och lektionerna är väl ingenting man kan skryta med men man har träffat och lärt känna så många underbara människor och det ångrar jag inte. Vi är ett ganska stort tjejgäng på 11 personer som brukar prata och skämta på rasterna. Vi har det jätteroligt helt enkelt.

Jag har t.ex fått lära känna några otroligt roliga tvillingar, Viktoria och Louise. Om ni tittar på bilden så kan ni väl i alla fall nästan räkna ut hur roligt vi brukar ha det?


Viktoria längst ner och Louise där uppe :)


Städning

Nu har jag startat en andra tvättmaskin för idag. Den här blev nästan full med bara mina kläder eftersom jag håller på med att städa mitt rum nu. Det behövs verkligen, eller egentligen så behövs det nästan jämnt eftersom jag stökar ner så fort. Det är mest alla kläder på golvet som gör att det ser stökigt ut. Sen bäddar jag nästan aldrig sängen och på skrivbordet ligger det flera saker som inte borde vara där.

Nu efter att jag har städat mitt rum idag så ska jag dammsuga och sen verkligen försöka låta det vara såhär i några dagar i alla fall. Det är bara att hoppas att jag lyckas fastän jag är lite tveksam. Det gäller väl att ta bort sakerna eftersom och inte låta det bilda högar, men jag är inte så duktig på det...


Ny design

Nu är det en ny design här på bloggen och jag tycker den blev jättebra. Det är Karin som har gjort den. Det är verkligen bra att hon gillar att göra designer så att hon kan piffa upp min ibland :)

Min bror visade mig en video på youtube när en man sjunger A whole new world och han sjunger både killens och tjejens texter. Och han låter verkligen som en tjej när han sjunger hennes. Ja, ni får kolla själva och se vad ni tycker.


Duktig på att sjunga är han i alla fall.


Gissa vad?

Träningsvärk efter bowlingen? -Ohja! Men jag är inte ensam, mamma har det också och säkert någon mer.

Jag gjorde ett försök med att sjunga singstar på morgonen men jag är ganska hes så det gick inte bra därför sjöng jag bara en låt och sen stängde av spelet.

 

Efter det gick jag och tog lite kort i köket. Mamma tyckte att jag skulle göra "gissa vad?" på en bild så här kommer den:

 


Gissa vad?


Sen tog jag lite kort i köket på ett ljus vi har där, resultatet:


Idag håller man sig gärna inne eller i alla fall så vill man inte vara ute någon längre stund eftersom det blåser ute och ser ut såhär på termometern. Då blir man inte så frestad att gå ut...


I just can't get you out of my head...

Är låten menad att den ska fastna på hjärnan? För jag kan säga I just can't get you out of my head om den där låten. Fick den på hjärnan i fredags och direkt jag vaknade idag kom just den raden upp i huvudet... (Det är ingen musik som jag brukar lyssna på..)


Kylie Minogue


Whiskey lullaby

Bra låt!


♥Genom dina ögon

Ikväll blir det att börja läsa boken Genom din ögon av Stephenie Meyer. Har hört att början är dålig men att den blir mycket bättre sen så får hoppas att det stämmer. Annars har hon ju skrivit andra bra böcker så får hoppas att den här är minst lika bra, fastän jag inte tror det...

♥Staaaan

Idag var vi i stan och shoppade lite och sen blev det bowling. Det enda jag inhandlade var en ny tröja på cubus. Vi var inte på stan länge så mycket mer blev det inte för någon...

Bowlingen gick väl... sådär. Gjorde en strike och några spärrar så det får man väl nöja sig med :)


(Jag är lite sned><)


Vitaminer...

Nu blir det att äta vitaminer och förhoppningsvis ska mitt hår sluta lossna nu... Det är brustabletter och det smakar starkt av apelsin, kanske inte riktigt den apelsinsmak som jag skulle vilja ha men den funkar.


Willy Björkman

Han dansar inte bäst och gör inte så mycket men han försöker och han är rolig!


♥Bra kväll

För ett tag sedan reserverade jag en bok på biblioteket och idag kom den hem med posten. Riktigt härligt att kunna låna böcker hemifrån. Sen beställde jag "lite" godis med mamma för att jag blev så godissugen på skolan. Kvällen kan inte misslyckas...

Yes!

Det var inte viruset som var tillbaka :) Det var bara en regnbågshinneinflamtion. Den går mycket fortare att behandla och jag behöver inte använda den kladdiga salvan så mycket. Jag är glad :)

Specialagent... eller?

En maskerad rånare kommer in på ett bankkontor med en k-pist och säger:
- Lägg er ner på golvet, det här är ett rån!
Alla la sig ner på golvet förutom en äldre man. Då säger rånaren:
- Lägg dig ner på golvet!
Mannen svarar då lugnt:
- Nej, det tänker jag inte göra, för jag är specialagent.
Rånaren riktar vapnet mot honom och säger:
- Lägg dig ner annars skjuter jag!
- Det tänker jag inte göra, för jag är specialagent.
Rånaren går då fram till mannen och sätter mynningen på hakan och skriker:
- LÄGG DIG NER PÅ GOLVET ANNARS SKJUTER JAG SKALLEN AV DIG!
Mannen svarar då lika lugnt som förut:
- Det tänker jag inte göra, för jag är specialagent.
Rånaren blir denna gång väldigt konfunderad och tar det säkra före det osäkra och flyr ut ur banken utan pengar. Precis när rånaren passerat ytterdörren hörs en röst från golvet:
- Bertil, när ska du lära dig? Du är inte specialagent, du är senildement...!

Inte igen!!

Nu är viruset kanske tillbaka i ögat igen... En kompis råkade peta mig i ögat förra vecka och efter det har jag sett sämre och varit röd i ögat. Vi har iaf fått en tid hos ögonläkaren imorgon så då ska vi fara och kolla upp det. Hoppas verkligen att viruset inte är tillbaka eftersom jag äntligen har fått vara helt utan behandling sedan 1/10-09. Men man ska inte tro något i förväg. Det är bara att hoppas att det inte är tillbaka.

Den starka solen kanske också har en del i det hela...

Bild från google.

Man kan aldrig vara för försiktig...



Tänk på det när ni köper cykellås nästa gång ;)


Äntligen helg igen

Känns som att jag har gått i skolan hela veckan men jag var ju ledig måndag och tisdag...

Idag har det i alla fall varit en ganska slapp dag och inte alls så jobbig bara lite seg ibland.

Efter middagen klippte mamma mig och det blev mycket kortare (tycker jag iaf ><) Jag har tappat mycket hår efter körtelfebern och nu har jag ganska tunt hår. Men att klippa det kortare gör att det inte syns lika mycket som innan. Men före var det nog bara jag som märkte att det blev tunnare också men känns bättre nu iaf :)

♥Merci

Blev att se familjen annorlunda med lillasyster och mysa med en ask merci. När man ser det programmet blir man verkligen inte sugen på att ha många barn i framtiden... Det skriks, stökas, bråkas och är kaos överallt. Fattar inte hur dom orkar, haha.


Kvinnor+bilar=katastrof



Den är så rolig! :)

Ledig

Ledig både idag och imorgon. Det blir bara att ta det lugnt och vila ut sig ordentligt.

Hade vårat första nationella prov i fredags. Det var läsförståelse i svenska. Passet var 80 minuter och efter 75 minuter var jag klar med alla frågor och läste igenom provet dom sista minuterna. Det kändes iaf gå riktigt bra och jag längtar efter att få veta hur det gick. På torsdag har vi nästa nationella och det kommer vi ha hela förmiddagen. Jag längtar mest av att få veta hur jag klarade nationella proven.


Utedag

Idag har nästan hela dagen spenderats ute. Det har skottats tak, körts skoter, åkt madrass och mycket mer.

Jag hjälpte inte till med att skotta av taken eftersom jag inte får anstränga mig, men när dom hade skottat klart var jag den som hoppade ner mest. Hoppade ner fem gånger från hustaket och tre gånger från garage taket. Är en sån härlig känsla att först falla ett litet tag och sen nästan helt försvinna i snön.  

Efter fikat som vi hade kl 3 på eftermiddagen blev det äntligen dags att åka madrass i backen. Kanske lite barnsligt eftersom man gjorde det när man var liten också men jag lovar att det är minst lika roligt nu, om inte roligare :)

Men efter en hel dag ute är jag riktigt trött och det blir nog en tidig kväll för mig.

En bild på när dom andra skottar av hustaket (mobilbild)


Äntligen!

Äntligen går det att lägga ut dom här bilderna, bättre sent än aldrig.


 


RSS 2.0