Klänningar

(Skrev det här inlägget igår men då var internet så segt så gick inte att lägga ut)

Jag börjar längta till sommaren nu när jag kollar på badkläder och klänningar på internet. Det är så skönt med värmen och att gå med bara shorts och linne eller i klänning. Men samtidigt så vill jag inte att det ska bli sommar för att jag gillar vintern så mycket. Gillar all snö och att det är vitt överallt. Att man sen kan köra skoter också är ju en bonus ;)

Har hittat en vit klänning på internet nu som jag kaaaanske vill ha på skolavslutningen. Jag tycker i alla fall att den var fin men ska tänka mer på det. 
 
Hade två bilder som jag skulle lägga upp också men internet är så segt så dom går inte att lägga in =/ Men dom kommer snart.







Kunde inte vänta..

Kunde inte låta bli att ta en snabb bild med camen bara :P

Såhär ser jag ut nu i mitt nya hår, blev lite blek i ansiktet på bilden för sådär blek är jag väl inte? Och mitt ena öga är alldeles grumligt... Verkligen inte bra kvalité på bilden men det får duga. Ni som tycker att det ser alldeles för hemskt ut behöver inte kolla, haha.


Snart är det godnatt...

Toning

Nu har jag tonat håret mörkare än det var förr. Enligt min åsikt blev det bra och jag trivs i det trots att jag bara har haft det i någon timme^^ Kanske kommer upp en bild sen men vi får se hur det blir med det, lovar ingenting.

 Snart blir det att lägga sig och sova för att orka med morgondagen. Är så skönt när det inte är vanliga lektioner på skolan för då hinner jag vila mig lite innan det drar igång på allvar med alla nationella prov och sånt..

Boken om Jörn

Nu är det söndag igen... Varför går helgerna alltid så fort? Imorgon är det skola men inte så jobbigt eftersom vi ska skriva en bok hela veckan alltså inga lektioner ;) För er som inte vet så ska högstadiet skriva en bok om Jörn som senare ska tryckas. Inte i så många exemplar men ändå.

Jag är med i gruppen som ska skriva om renskötsel. Det är jag och två kompisar från Jörn + en kille i 6an som skriver om de. Och oj så mycket vi skrattar, kanske för mycket... Men trevligt har vi i alla fall!

Nu är Malin och mamma iväg och åker skidor, brorsan har farit tillbaka till stan och Jenny och pappa är på innebandyträning (Jenny spelar och pappa skjutsar) Själv har jag varit ensam hemma idag och har stökat ihop i köket, diskat efter middagen och så. Efter det har jag läst ut en bok som jag började med för några dagar sen. Den heter Lucias flykt och den var mycket bättre än jag hade trott.

Paradise lost


Såhär behandlar jag den....

Såhär mår en av mina blommor i mitt rum... alltså inte så bra. Men nu har jag och mamma kommit överens om en sak. Om jag rullar upp rullgardinen på morgonen så vattnar hon mina blommor, perfekt!


Idag har jag varit hemma för att jag är så trött efter körtelfebern fortfarande. Blev nog att jag ansträngde mig för mycket under helgen när vi var ute mycket. Men imorgon blir det skola.

Underbara vinter

Idag började dagen med att jag gick ut på en fotorunda. Det är så fint ute nu när det ligger frostkristaller överallt. Synd bara att det inte var soligt idag då hade det varit ännu vackrare och blivit bättre bilder men dom här duger :)













Sen när jag var en bit från huset vid kanten av skogen såg jag 3 järpar sitta uppe i några träd. En satt bara 3 meter ifrån mig men det var för risigt där så kunde inte ta kort på den. Fick ta kort på en som satt högst uppe i trädet istället.


Där sitter den :)

Sen gick jag in för att äta lunch. Idag på eftermiddagen for jag och mamma och åkte skidor efter en skoterled en bit. Men oj så trött jag blev efteråt...


Helt sjukt!

Idag vaknade jag halv 11 efter en nästan 12 timmars lång natt :O Jag kan nästan sova hur mycket som helst nu, det är lite skönt men jobbigt att jag blir trött om jag inte gör en jättelång natt...

Idag har jag i alla fall varit ute och tolkat med en omsvetsad bob efter skotern som brorsan körde. Det är riktigt roligt att köra med den i lössnö. (Fast ganska jobbigt för armarna eftersom man stegrar med den jämnt)

Nu ska jag gå och hjälpa till med maten, blir köttsoppa. Men innan jag går ska jag visa er en video som brorsan visade... Verkligen helt sjukt!


After Dentist


Man tycker ju nästan synd om pojken...

Nytt år!

Nu är det nytt år men jag har som vanligt inga nyårslöften. Det enda jag har tänkt bli bättre på det är att försöka ta mer bilder och framförallt komma ihåg att ta med mig kameran. Just nu under nyår har det ändå gått gansaka bra och jag har även varit ute en sväng idag för att ta kort. Här kommer kort på raketer från nyår:











Här är Dvid, Jenny och Karin när vi är och åker skridskor.


Mamma och Malin var också där men utan skridskor på fötterna.
Nu kommer några bilder som jag tog idag:





Det blev mest bara bilder i det här inlägget men men...

RSS 2.0