Gott Nytt År!

Som tradition är vi med en familj utanför Piteå nu under nyår. Jag kom hit redan i söndags för att hinna få en liten egen semester innan resten av familjen kom hit. Men nu är i alla fall alla här och vi är alltså totalt 11 personer som ska bo i samma hus och vara med varandra jämnt tills på söndag. Men det blir absolut inget problem, bara roligt.

Vi har även tagit dom traditionella korten på alla (i olika kombinatiner). Vi gör som vanligt det före vi äter jul/nyårsbord vilket medföljer vissa djupa suckar och hungrande magars klagan innan vi har tagit alla kort, men är det tradition så är de.

Nu ska jag låta min mor fortsätta välja ut kort som senare ska framkallas. Jag sitter nämligen på hennes dator för tillfället.

Så nu återstår det bara att önska alla ett gott nytt år! (Det är ju faktiskt bara 1 timma och 20 minuter kvar :)


Dagen efter

Jaa nog hann man få lite julstämmning på julafton men verkligen ingen före :O Förr längtade man alltid till julafton och man räknade dagarna innan (för att man längtade efter julklapparna) men nu längtar jag bara efter att träffa alla som man gör kring jul och då handlar det inte bara om julafton. Dessutom så känns det som att det är oktober och sen smäller det bara till så är det julafton så man hinner som inte längta heller^^

En rolig sak med jul är ju julgranen! Älskar att pynta den :P Men så stor och tät gran som vi hade förra året blir nog svårt att få igen men årets gran var också fin :)


Årets gran                                        Förra årets gran

(ser ni mig i fönstret? haha)


Vinter!

Det är så härligt när det snöar och är kallt. Då är det vinter!

Lite bilder på den underbara snön som jag tog när jag körde med skotern en sväng:





Jag älskar verkligen snö :) Tycker att det är så fint när det är snö uppe i träden så att allt blir vitt.

Har inte så mycket mer att skriva^^

Med kameran i högsta hugg!

Nu har jag just sett reprisen av OTH som jag missade igår eftersom jag var i Arvidsjaur och såg på bl.a gospelkören och Kevin Borg. Jag hade med mig kameran och försökte ta kort men tyvärr blir det ju inte så bra bilder när man tar sådär, man har för dålig blixt så det blir mörka kort. Men det syns ju iaf att det är han :)

När Kevin kom fram och skulle sjunga den första låten blev jag nästan förvånad över att han såg ut precis som han gjorde i tv. Haha lite konstigt att man ens tänker så för det är ju självklart att han gör det. Men när Kevin kom ut (och vi satt typ bara 5 meter därifrån) så blev både jag och syrran förvånade><

Här kommer iaf några bilder på Kevin:









Länge sen

Nu var det länge sen jag skrev igen... Blev att jag slutade när jag fick körtelfeber för jag blev så trött jämnt då. Men nu är jag i alla fall friskare :) Det enda jag märker av är att jag är trött väldigt ofta. Jag var hemma från skolan i två veckor + måndagen sista veckan. Resten av den sista veckan har jag orkat vara på skolan men det har varit gränsfall ibland. Sista veckan var ganska rolig och lugn eftersom vi hade nobellmiddag och lite andra småroliga saker :)

Jag kommer på mig själv med att tänka att varför uppdaterar inte folk sina bloggar oftare? Men hallå, kolla bara på min egen blogg. Jag uppdaterar nästan aldrig. Så jag ska då inte klaga><

Idag ska jag plocka ihop i mitt rum. Att säga att det är kaotiskt är en underdrift>< Tänkte göra det för länge sen men då blev jag sjuk och efter det har jag helt enkelt inte orkat. Inte så konstigt egentligen att det är kaos i mitt rum för jag har inte städat sen före höstlovet :O Så nu behövs det verkligen ;)

Sova?

Har sovit dåligt i natt. När jag steg upp kl 5 hade jag endast sovit i 2 timmar. Det blev lättare sen när pappa kom på att jag kunde låna brorsans soccosäck och lägga i sängen så kan jag luta mot den istället för att ligga ner helt. Det hjälpte verkligen! Jag fick lite sömn på morgonen iaf. Någon mat får jag knappt i mig för att det gör så ont att svälja, men om mamma köper mexicanasoppa så går det nog bättre. För det är jätteskönt att dricka något varmt, men att svälja något annat som inte är flytande.... det är verkligen inte skönt.

Men nu ska jag inte bara skriva om hur jag mår för tillfället^^

Idag ska jag förhoppningsvis städa mitt rum och även julpynta lite. Städningen behövs nu. Annars vet jag som inte vad jag ska göra, alla andra är på skolan så jag kan inte smsa och störa nån^^

Nu håller man tummarna för att syrran ska få komma tillbaka till Sunderbyn idag och att dom kommer på vad det är så att hon kan behandlas och bli bättre, för hon har gått och haft ont alldeles för länge.

I natt kl 3 steg jag upp för att ta en Ibumetin och då var det ljust ute, ni skulle ha sett månen! Tänkte för en sekund gå ut och ta kort på den men kom på att det inte är så bra för då kanske jag skulle bli pigg och få ännu svårare att sova. Men det var verkligen en vacker syn :)

RSS 2.0