Höstlov!

Nu har man äntligen gått den sista skoldagen innan lovet och det är äntligen lov! :D

Känns så skönt att slippa alla läxor och allt skolarbete i en hel vecka. Men efter lovet är det samma jobbiga tempo igen. Och snart ska man ju välja till gymnasiet också, jag vet inte vad jag ska gå än :O Men det ordnar sig nog :)

Just nu är jag lite intresserad av flera linjer, men efter öppethus och all information från skolan ska jag nog klara av att bestämma mig för en :)

Imorgon ska vi till skellefteå eftersom min morbror fyller 30 år. Vi ska gratta han och så.  Exakt vad vi ska göra vet jag inte. På morgonen ska vi till Jörn och hämta en liten pjuk (haha) som ska vara med mig på lovet, det blir nog kul :) 

Snart lov!

Nu är vi inne på sista veckan innan lovet och det är grymt skönt! Nu är det bara dom sista inlämningsuppgifterna som ska lämnas in och så har jag ett prov på fredag om riksdag och regering... Gillas inte =/

 Men annars har iaf tiden på den nya skolan varit riktigt bra :) Det som är lite dåligt är att det är mycket tid som man spenderar i bussen och jag klarar inte av att göra läxor då =/ Det andra är att det är mycket skolarbete som man måste göra hemma men det går också bra :)

 Men det som är roligt är att man träffar mycket nytt folk och man har skaffat sig fler nya vänner =)

Hade en engelska redovisning idag (utan fusklapp) det gick riktigt bra och jag har nu vunnit nobel priset i litteratur :) haha

4 dl INTE 8!

Idag blev det jag som lagade middag och jag skulle göra makaronlåda, MEN då stod det att det skulle vara 4 dl creme fraiche vilket jag inte riktigt reflekterade över utan jag gick till kylen och där stod ju 4 st burkar med creme fraiche. Jaha tänkte jag mamma har köpt så att det ska räcka exakt. Sen när jag hade blandat ihop allt och skulle kolla på receptet såg jag att det stod 4 dl creme fraiche.

Jag började tänka efter och tänkte att det måste ju vara mer än 1 dl i varje burk. Jag kollade och joo jag hade rätt det var 2 dl i varje burk :O Alltså hade jag blandat i 8 dl istället för 4 =/ Men det var ju försent att göra nåt åt det då så jag ställde in det i ugenen och det blev inte helt misslyckat ändå :)

Det var ätligt iaf :)

Sjukling

Idag är jag hemma och sjuk så då har jag ju tid att skriva ett inlägg. :) Fastän jag har tid annars också men då vet jag aldrig vad jag ska skriva och har helt enkelt för dålig fantasi.

Nu kan det även vara så att mitt inlägg som jag skriver nu blir tråkigt men isåfall behöver nu inte läsa :) Haha

Jag for hem från skolan igår efter lunch och på lektionerna före det gjordes nästan ingenting. Kännde mig bara tung i skallen, yr och dum (för jag kom inte ihåg nånting)

Så efter lunchen ringde jag mamma och hon fixade så att pappa kom och hämtade mig. Var skönt att få komma hem och vila sig lite.

Nu har jag just ätit lunch och efter det tog jag mig en varm dusch. gillar att duscha när jag är sjuk för jag känner mig mycket frächare efter de :)

Men nu ska jag försöka göra lite skolarbete men är så trött så vi får se hur det går =/

Semlor :)

Idag har jag och mamma bakat semlor som vi ska äta imorgon på mitt lilla "kalas" för farmor och farfar och leifes :) En kompis sa till mig "Men man äter väl semlor på fettisdag?". Jag tycker att man kan äta semlor året om för det är ju så gott!

För er som inte vet fyller jag ju år på måndag det är därför jag ska ha ett litet kalas imorgon.

Idag har jag jobbat lite med ett so-arbete också. Skrev ca 3 A4 idag så vi får se hur mkt det blir när jag är klar :)

Snö<3

Perfekt! :) Idag har jag lämnat in APL-rapporten och i fredags lämnade jag in Land 1 (ett so-arbete)
Så just nu har jag inget skolarbete som ska göras fast... vi har no-prov på torsdag (lr fredag?) så... haha men det går säkert bra, ska läsa igenom det sen :)

En rolig nyhet är att det snöade igår! :D

Nu vill man att det ska bli vinter så man kan köra skoter och annat kul :) För JAG ÄLSKAR VINTERN! Enligt mig så finns det mer att göra då än på sommaren. Nu är det säkert flera som inte håller med mig men alla får ju ha en egen åsikt :P


RSS 2.0