Staaan

Jag hittade väldigt mycket i stan. Bl.a massor med kläder, lite småsaker, en rutig lite finare vinterjacka och ett par svarta stövlar.

Jag bjuder på en bild på stövlarna sen ska jag inte skriva nå mer :P


Sådär ser dom ut :P

Ledig dag = Skellefteå dag :)

Imorgon är jag ledig från skolan för att lärarna ska ha en kursdag typ :)
Så den här helgen kommer kännas lång, vilket är grymt skönt.
Imorgon far jag till Skellefteå med en kompis.

Jag hoppas hitta:

  • En fin vinterjacka
  • Ljusare hårtoning
  • En varm tröja
  • Smycken
  • Skor!! :O
  • Och sen blir det ju alltid andra saker me :)

Jaa det var väl allt för ikväll :)

 


Frost...

Igår på morgonen vaknade man och ser frost ute på gräset, det är inte länge kvar till vintern nu :)
Fast det blir ju kallt nu också... men det överlever man :) Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder... Haha jag är gode less just den meningen som man får höra varje gång man klagar lite för att det är kallt :P  


Men iallafall så tycker jag att det är fint då det är frost på gräset :) Men det är ännu finare när det är frost på träden också, så att allt blir alldeles vitt :)


Tog en bild när jag gick ner till bussen :)

Nu har jag hoppat.... (!)

.. okej det var ganska länge sen men det har inte blivit att jag har skrivit något inlägg om det än.
Men nu ska jag försöka skriva ett om fallskärmshoppningen :)

Vi hoppade ju i Umeå vid flygplatsen :) Tider och sånt orkar jag inte skriva om, men vi startade mot Umeå mitt på dagen på lördagen, sen åkte vi bil länge innan vi äntligen kom fram till Umeå. När vi kom till Umeå hälsade vi på Anders & Bettan att tag innan vi for till flygplatsen :) Jag väntade hela tiden på att jag skulle börja bli nervös men det blev jag aldrig.

 Vi fick vänta ganska länge där eftersom dom var försenade men tillslut fick iaf Victoria och Veronica ta på sig en vindtät dräkt och en sele som man senare spännde fast i den man hoppade med :) Tvillingarna hoppade och tyckte det var jättekul och sen var det min tur, jag fick också ta på mig en vindtät dräkt och en sele som satt bra. Sedan gick vi till planet som skulle tankas innan vi for iväg:) Han som jag skulle hoppa med gick igenom hur jag skulle göra när vi föll och så vidare.. Sen for vi upp i planet :) Man satt i planet i 30 min innan man kom upp på 3000 meters höjd så att vi skulle hoppa ut. Dom öppnade "dörren" och vi hasade ut mot kanten. Han som jag hoppade med (Jag har glömt vad han hette) satt på kanten så att jag hängde ut från planet. (inte ens då var jag nervös, det var bara kul:) Sen satt vi där i någon sekund innan vi (han) slängde oss ut från planet. Man föll då i 200km/h och den känslan går inte att beskriva, det var bara så härligt och helt underbart! Victorias kommentar efter hoppet lät ungefär såhär "Alltså känslan går inte att beskriva man känner sig bara så... lycklig!" och det stämmer verkligen :) Sen när han fällde ut fallskämen så fick jag prova att styra lite, men det är ju inte så speciellt ändå :P

Mer om fallskärmshoppningen tänker jag inte skriva om nu, om ni undrar över nåt så är det bara att fråga så svarar jag :P

Nu låter jag bara bilderna tala (och lite text till bilderna också)



Här sitter Jag, han jag hoppar med (han i rött) och en till som åkte med :)


Här har vi hoppat ut från planet :)


Faller och faller :) (Det är Umeå som man ser där nere)

Sen flög/svävade vi :) (Jag vet inte riktigt vad man säger att man gör men.)


Och sen landade vi ju också :)

Det får bli allt för den här gången :)

Nytt försök!

Eftersom det inte gick att vi hoppade fallskärm förra helgen för att det var för dåligt väder, så försöker vi nu på lördag igen. Nu hoppas vi på en molnfri, varm lördag :)

Om allt går som det är tänkt så far jag till tvillingarna (dom jag ska hoppa med) imorgon (fredag) också har vi filmkväll och äter nåt gott på kvällen, sen sover jag över där också så att jag är där när vi ska fara till Umeå och hoppa :) Det är nämligen så att det är deras föräldrar som ska skjutsa oss :)

Eftersom det blir ganska långa dagar nu när jag går på den nya skolan så är jag ofta trött på kvällarna när jag kommer hem... Och  då är jag inte så peppad att börja med skolarbete när jag kommer hem fastän jag måste det ibland... Men idag hade jag en mvg uppgift i engelska som ska lämnas in imorgon, den gjorde jag i bussen på väg hem idag, så ikväll har jag bara slappat :)

Nästa vecka har vi praktik så då ska jag vara på min förra skola i klass 1-2. Det kommer säkert bli kul och man kommer ju få äta så underbart god mat!!

Hemmadag..

Idag blev det att jag stannade hemma från skolan, har varit så förkyld men nu är det bättre så imorgon far jag på skolan igen :) Idag har jag inte gjort så mycket, mest bara tagit det lugnt så att jag ska bli frisk. Jag gjorde en VG uppgift i Engelska idag också så jag har ju varit lite duktig iaf :)

Känner mig fortfarande sjuk och trött i kroppen men det har blivit mycket bättre under dagen idag, så efter en lång natts sömn i natt ska jag nog vara friskare imorgon :)

Det blev bara ett kort inlägg nu, men har inget intressant att berätta just nu så...><

Länge sen... igen^^

Nu var det länge sen jag uppdaterade igen, men det har helt enkelt inte blivit^^

I förra inlägget skrev jag att jag skulle fara och hoppa fallskärm på lördag (igår) men det blev inte, tyvärr. Jag hade längtat efter det jättemycket och det skulle verkligen bli jättekul men det var för dåligt väder så vi kunde inte hoppa... Men det blir nog förhoppningsvis så att vi hoppar nästa helg istället, för hoppa fallskärm det ska vi! :D

För min del var det nästan bra att det inte blev att fara och hoppa fallskärm igår för jag har blivit så sjuk... har jätteont i halsen och är riktigt förkyld, så det kanske blir så att jag stannar hemma från skolan imorgon. Men det ska man ju inte säga än, förhoppningsvis blir det bättre så att jag kan fara. :) För ingen tycker väl att skolan är rolig, men man måste ju hinna med allt, göra allt man ska föra att få de betyg man vill ha och sen ta sig in på den linje man vill gå också. :)

Om det nu är nån som undrar vilken linje jag ska gå sen efter att jag har gått ut 9an så kan jag säga att jag inte riktigt vet än... Men jag ska nog inte gå bara gymnasiet, jag vill läsa vidare efter det också. Så det kanske blir så att jag går natur i A-jaur, eller så går jag media/fotograf i Ske-å bara för att jag tycker att det är så kul att ta kort och jag skulle vilja lära mig att redigera bilderna sen också =) Men ingenting är ju helt säkert än, vi får se var det blir sen :) 

RSS 2.0