Nytt försök!

Eftersom det inte gick att vi hoppade fallskärm förra helgen för att det var för dåligt väder, så försöker vi nu på lördag igen. Nu hoppas vi på en molnfri, varm lördag :)

Om allt går som det är tänkt så far jag till tvillingarna (dom jag ska hoppa med) imorgon (fredag) också har vi filmkväll och äter nåt gott på kvällen, sen sover jag över där också så att jag är där när vi ska fara till Umeå och hoppa :) Det är nämligen så att det är deras föräldrar som ska skjutsa oss :)

Eftersom det blir ganska långa dagar nu när jag går på den nya skolan så är jag ofta trött på kvällarna när jag kommer hem... Och  då är jag inte så peppad att börja med skolarbete när jag kommer hem fastän jag måste det ibland... Men idag hade jag en mvg uppgift i engelska som ska lämnas in imorgon, den gjorde jag i bussen på väg hem idag, så ikväll har jag bara slappat :)

Nästa vecka har vi praktik så då ska jag vara på min förra skola i klass 1-2. Det kommer säkert bli kul och man kommer ju få äta så underbart god mat!!

Kommentarer
Postat av: Emma Isaksson

haha, jag säger det en gång till: Du är ju helt galen! haha men det kommer säkert bli jätte kul och ett minne för livet! Lycka till :)

2009-09-11 @ 17:36:38
URL: http://emmaaisaksson.blogg.se/
Postat av: Emma Isaksson

svar: ojojoj, hur gick det? :)

2009-09-13 @ 20:29:50
URL: http://emmaaisaksson.blogg.se/
Postat av: Karin

Vet du vad jag tänkte när jag såg bilderna från hoppet? Headerbilder! :P Om du väljer ut dina favoriter kan jag fixa en om du vill :)

2009-09-14 @ 21:04:57
URL: http://kaarinoberg.blogg.se/
Postat av: Elin

Så smart Karin! Det ska fixas :)

2009-09-16 @ 18:11:18
URL: http://elinpataket.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0