Skyltsöndag

Igår var det skyltsöndag och vi for dit ett litet tag. Det blev att inhandla 1,15 kg godis (men har inte ätit en enda än^^), jag fick även två lotter av mamma i ett lotteri, jag som brukar ha tur vann en liten tomte :) Alltid något.
 

En liten knubbig tomte är aldrig fel :)

Har dock inte tagit fram mina andra julsaker, dom ligger fortfarande i två lådor här i mitt rum. Tänkte städa mitt rum innan jag julpyntar men det går lite segt><


Penicillin

Jaha... nu är det inte bara syrran som äter det, nu är det även jag. Jag har nämligen fått halsfluss=/ gillas inte.

Låg vaken mellan 3 och 6 i natt för att jag hade så grymt ont i halsen och hög feber... Vi for till sjukhuset och fixade så att jag fick penicillin så det är bara att hoppas att det går över fort.

Vi ser det snöar, vi ser det snöar... Fast det syns inte så bra på bilden^^


Det är ju iaf något roligt som har hänt idag, att det har snöat! :D Jag älskar verkligen snö och längtar tills det blir riktig vinter :P


Snö, snö, snö :D


Äntligen

... vet jag kanske vilken gymnasieutbildning jag ska gå :)

Har inte haft en aning förr men efter öppet hus idag har det klarnat lite.

Efter öppet hus gick vi lite på stan och jag hann köpa mig ett par mjukisbyxor och en klänning. Byxorna var jättesköna så jag funderade inte ens på att inte köpa dom.

När vi kom hem var vi bara hemma ett tag innan vi for på älgfest, vilket var riktigt kul som vanligt. Kul att träffa lite folk nån gång ibland><

Öppet hus

Igår var jag hemma från skolan för att jag mådde jätteilla och det blev värre bara jag stoppade in något i munnen. Men som tur var spydde jag aldrig iaf. Åt nästan ingenting under hela dagen men på kvällen fick jag tillslut i mig lite mat iaf.

Idag har jag nästan inte alls kännt av illamåendet så det blev en vanlig skoldag idag :) Lämnade in 3 uppgifter (2 i svenska och en i so) och nu är det länge kvar tills det är något annat. Blir skönt med lite lediga kvällar iblad annars har jag blivit van att sätta mig med skolarbete direkt jag kommer hem och sitta med dom till ungefär 19.00.

På skolan idag for vi till kyrkan på en adventsgudstjänst och jag spelade piano till decembernatt (en svensk version av hallelujah) medans fem andra tjejer ur min klass sjöng låten. Jag har börjat tycka att det är riktigt kul med piano! :D Och kul på skolan där man får spela roliga låtar också, jag har nämligen valt att spela det på musiken så jag spelar det en gång i veckan om vi inte har teori :)

Imorgon far jag (och några ur min familj vet inte hur många än) till skellefteå på öppet hus :) jag har fortfarande inte bestämt mig vilken linje jag ska gå men just nu iaf lutar det åt teknikprogrammet i Skellefteå. Dock finns det jättemånga inriktningar och jag vet inte vilken jag ska välja om jag går teknik. Ska kolla på det mer ikv.

Har sjungt lite singstar nu när jag kom hem från skolan, jag tycker att det är riktigt kul :) Just nu ligger jag högst upp på dom flesta låtarna och det är ju kul. Jag ligger inte högst upp för att jag är bra på att sjunga men jag har sjungt mest singstar av oss i familjen.

Nu blir det inget mer bloggande ikv :) Men jag har ju blivit liiite duktigare på att uppdatera nu iaf :)

Städning med julstämning

Nu har jag städat mitt rum :) Det är inte riktigt klart än, har bara plockat ihop (nästan) alla saker och inte dammsugit eller dammtorkat än men det var massor med saker både på skrivbordet och på golvet så bara att ta bort allt det han kännts som en evighet^^ Medans jag har städat har jag lyssnat på Jill Johnsons julskiva som iaf jag tycker är ganska bra :)

Nu ska jag skriva en novell som ska lämnas in på fredag, min novell ska handla om en tjej som går högstadiet och blir slagen och misshandlad av sin styvpappa. Tillslut orkar hon inte mer så hon sticker en kniv i magen på honom. Kanske låter lite brutalt men jag tror att det kan bli bra i slutet :)

Efter det är det lite franskauppgifter och engelskauppgifter som jag inte heller har gjort så då blir det mer skolarbete att göra :) Men det är ändå så skönt att ha en hemstudiedag allt blir mycket lugnare då :) man behöver inte stressa till lektioner och bli stressad för att hinna prestera så mycket som möjligt utan här hemma gör man det man ska och det får ta den tid det tar :) Man vill ju inte att det ska ta evigheter bara för att man är hemma men det går nästan fortare än på skolan för på skolan går det saktare för att man har kompisar som sitter bredvid + att man blir stressad. 


(Jag lyssnar inte på skivan jag lyssnar på Spotify ;)

Hemstudiedag

Nu måste man bli bättre på att uppdatera när syrran har en egen dator och kommit på glädjen med internet^^

Idag har jag en hemstudiedag för att lärarna skulle göra nåt och behövde tydligen en hel dag till det :) Gode skönt att vara hemma men så lång sovmorgon blev det inte. Jag steg upp strax efter kl 7 för att jag ville få nånting gjort från morgonen och inte sova bort halva dagen fastän det skulle vara skönt :)

Än så länge har jag inte gjort så mycket ändå, bara läst ut en bok som jag ska skriva om sen och gjort lite matteuppgifter. Boken var faktiskt ganska bra, det var Bara inte du av Katarina Von Bredow. Jag har läst flera böcker av henne och jag gillar hennes böcker riktigt mycket :) Om man tänker efter så kanske dom inte har den bästa handlingen som man har läst om men det är något i hennes sätt att skriva som gör så att jag fastnar, och det är ju inte helt fel att fastna vid en bra bok ;) Det dåliga är bara att man blir så fast vid den och inte kan sluta läsa ^^ Men det är ju ett bra bekymmer


Nu ska jag stänga av datorn och fortsätta vara duktig med skolarbete ett tag :)


Underbar helg med min bästa bror :)

Nu hade jag skrivit ett långt inlägg om vad jag hade gjort i helgen men sen skulle jag gå och ta lite bilder och när jag kom tillbaka märkte jag att jag hade råkat klicka ner hela skiten, typiskt! Nu blir det inte ett så långt inlägg men ett inlägg iaf :)

På lördag morgon steg jag på bussen mot skellefteå, när jag kom till skellefteå blev det att fara till brorsans lägenhet och lämna lite saker innan det blev shopping :)

Först for vi på jakt efter en skjorta åt Erik och ganska fort hittade vi en på Cubus som iaf jag tyckte var snygg. (Och den var dessutom blå ;) Vi hittade lite annat åt Erik innan han for tillbaka till lägenheten och jag började min jakt på kläder.

Jag hittade en grå tröja på H&M och en blå skjort-tunika på Cubus och jag är riktigt nöjd med köpen :)

(Kanske inte så bra bilder men dom får duga :P Det är mamma som är fotograf :)


Såhär ser den gråa tröjan från H&M ut :)


Och såhär ser tunikan från Cubus ut framifrån.... :)


och såhär bakifrån :)

Det får bli allt för den här gången, nu ska jag snart gå och sova :)


Hemmadag

Idag blev det så att jag stannade hemma från skolan för att jag har så sjukt ont i huvudet och jag blir yr av det så då är det inte så kul att vara på skolan =/ + att jag ändå inte kan arbeta nåt när jag mår såhär. Förhoppningsvis så blir det bättre lite senare idag så att jag kan göra lite skolarbetee här hemma ist.

Igår var hela familjen ute och åt lunch i en liten gullig stuga (det heter ju nåt annat än stuga men kommer inte på vad) som ganska nyligen har ställts upp. Där inne åt vi kokt pannkaka (för att vi glömde smör) med sylt, sen drack vi kaffe och åt kladdkakerutor med havregryn i. I slutändan tror jag att det blev så att jag år 4 eller 5 rutor hehe men det var gott :)



Stugan




Två andra bilder som jag tog där ute men dom blev lite mörka.


Pia


Och som avslutning en bild på elden :)

Nu ska jag lägga mig och vila ett tag.


RSS 2.0